Over ons

Waar kunnen we je bij helpen?


Martina Gijsbers

Martina Gijsbers


"Ik doe dit werk, omdat ik vrouwen onderuit zie gaan. Wij vrouwen kunnen zo goed voelen wat schoonheid en wijsheid is. Waar het echt over gaat. Maar dat raken we kwijt. In beelden en ideeën over wat het zou betekenen om vrouw te zijn. Hoe we sexy moeten zijn en hoe sensualiteit eruitziet. We worden niet geholpen om onze eigen manier daarin te vinden. En dat vind ik zó pijnlijk. Hoeveel jurkjes en schoenen moeten we nog hebben voordat we gelukkig zijn? Om te kunnen genieten van het leven? Van wie we zijn? Van wat we doen?

Ik begeleid vrouwen op hun pad naar hun essentie, opdat ze tot bloei kunnen komen. Zichzelf en elkaar mooi kunnen vinden. Naar een plek waar de concurrentie wegvalt en ze waarachtig kunnen genieten.

Mijn achtergrond maakt mijn eigen zoektocht naar liefde en leven in vrijheid zichtbaar. Ik ben geschoold als danseres, zijnsgeoriënteerde coach, actrice, yoga- en meditatiedocente. Ik vond m'n weg in de Tantra en ik ben opgeleid in het werken met het Jade Ei door (o.a.) Saida Desilets."

Naast oprichtster van en drijvende kracht achter de Vrouwenvallei, is Martina trainster bij het Centrum voor Tantra en runt ze samen met haar lief Jan Willem Roos studio De Open Ruimte, een plek voor vervullend leven.


Hanneke van der Kam

Hanneke van der Kam


"Ik vind het heerlijk om in de veilige, geborgen Vallei elkaar te inspireren, te delen, te oefenen, te leren en simpelweg te Zijn met elkaar. Hierdoor kan ik steeds meer vanuit mijn authentieke essentie werken en leven."

Hanneke is ben eigenaar van Qi Delight, Reiki practitioner 1 en 2 en als docente verbonden aan het Chi Neng Instituut Nederland. In de VrouwenVallei verzorgt ze (Chi Neng) Qigong, meditatie, intuïtieve dans en individuele Qi-coaching.


Martine Boerstra

Martine Boerstra


"Binnen de VrouwenVallei stroomt m'n liefde voor zang, dans, massage en meditatie. Ik geniet van het Zijn met vrouwen in speelsheid, zachtheid, passie, verbinding, verdieping, innerlijke stilte en extase. Essentieel in mijn werk is het samen zingen waar een eenheidsveld ontstaat waarin alles welkom is.

Ik ben klassiek pianiste, geschoold aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam. Ik ben mantra zangeres, opgeleid door onder andere Snatam Kaur en Deva Premal. Tevens volgde en volg ik diverse opleidingen op het gebied van dans, massage, meditatie, spiritualiteit en tantra."

Sinds 1990 werkt Martine vanuit deze disciplines in allerlei settings op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording. Ze is onder andere trainster bij het Centrum voor Tantra.


Roos Severins

Roos Severins


"Vertragen, voelen, ruimte geven aan wat er voelbaar is en ontdekken wat er dan gaat stromen. Het is een prachtige, spannende en mind-blowing ontdekkingsreis waar ik enorm van geniet en wat ik echt mijn passie noem. Om mijzelf elke keer weer te openen voor wat er voelbaar is en waar de stroom heen beweegt, vind ik ontzettend spannend. Tegelijk is het waar ik ten diepste naar verlang. Aanwezig zijn in het moment, bij mij, in verbinding met anderen."

Roos is moeder van twee prachtige dochters. Binnen de Vrouwenvallei geeft Roos shaktidans, venusyoga en verschillende workshops.

www.jara.nl


Coosje Haak

Coosje Haak


"De Vrouwenvallei is voor mij een plek om alles wat in mij is te ontdekken en te omarmen, zodat er ruimte kan ontstaan voor iets nieuws. Dat klinkt misschien vaag, maar dat is het zeker niet! Door het volgen van onder andere de Venusyoga lessen, de Shaktidans en ook het werken met het Jade Ei kom ik daar heel concreet mee in aanraking. Het geeft me de mogelijkheid om in het dagelijkse leven bewust te zijn van mijn patronen en deze van binnen uit te ervaren. Door die bewustwording geef ik mezelf een kans een keuze te maken: 'Laat ik het aan me gebeuren of doe ik het dit keer misschien anders?'. Dat lukt zeker niet altijd, hoor. Het is een altijd maar doorgaand proces wat voor mij het leven zo boeiend maakt."

Ben je nieuwsgierig geworden? Als je meer informatie wilt kan je ons mailen of bellen. Op maandag- en woensdagochtend is Coosje aanwezig en zal ze je vragen beantwoorden. Ook kun je haar tegen komen als assistent in sommige workshops.


Marie Winter

Marie Winter


Liefde voor de aarde, voor community, voor dit avontuur van leven leiden Marie op haar weg. Zij haalt haar inspiratie uit haar opleiding bij het Centrum voor Tantra, uit ervaringen in community en onderzoek in liefde en relatie, uit haar verbinding met de natuur en paarden en dolfijnen in het bijzonder, en een allesomvattende diepe liefde en passie voor leven op deze prachtige aarde.


Monique Neefjes

Monique Neefjes


Hoe doe je dat vrouw zijn in deze tijd? Hoe vind je een balans tussen gevoeligheid en kracht, tussen doen en juist laten? Het mooie aan de Vrouwenvallei is dat het aanbod erop is gericht om de
antwoorden in jezelf te vinden en zo de diepte van je eigen wijsheid te ontdekken.

De leidraad in mijn zoektocht is de stem. Eerst zong ik als klassiek zangeres en gaandeweg werd het verlangen wakker om het wonder van de stem op een dieper niveau te delen. Ik deed de opleiding tot Stembevrijder. Sindsdien begeleid ik mensen die op zoek zijn naar hun stem, blokkades ervaren in spreken en zingen en ondersteun ik het zingen muzikaal in de Vrouwenvallei.

Moniqueneefjes.com


Aafje van Gemert

Aafje van Gemert


Voor mij was pianospelen heel lang de enige manier om mijn gevoelens te laten stromen, om expressie te geven aan wat in mij leefde en om me te verbinden met iets dat groter is dan mijzelf. Daarbuiten leefde er veel angst in mij. Angst om te falen, angst om mijzelf te laten zien, om afgewezen te worden. Ik ben op zoek gegaan naar hoe ik dat verbonden en vrije gevoel in mijn leven kon integreren. Vele jaren met vele kleine stapjes van heling en bewustwording volgden. Ik voel mij steeds meer verankerd in mijn lichaam, in het voelen van alle sensaties. En in de stilte die alles omarmt.

Het werk van de Vrouwenvallei bracht mij toegang tot meer levensstroom en oerkracht, waardoor het mij steeds beter lukt aanwezig te blijven, mij uit te spreken en mijn pad vorm te geven in het dagelijks leven. Dat wens ik iedere vrouw toe.

www.jara.nl/over-aafje